Три месеца след изборите Столичният общински съвет  (СОС) постигна съгласие

...
Три месеца след изборите Столичният общински съвет  (СОС) постигна съгласие
Коментари Харесай

Цветомир Петров ще получи подкрепа за председател на Столичните общинари

Три месеца след изборите Столичният общински съвет  (СОС) реализира единодушие за избор на ръководител. Мнозинството общински съветници са заявили, че ще поддържат номинацията на Цветомир Петров от “Продължаваме смяната ” – “Демократична България ”.

Подкрепа за него са оповестили всички общински съветници като се изключи тези от “Има подобен народ ” и някои от “Възраждане ”.

Борис Бонев от групата на ПП-ДБ благодари за поддръжката и посочи, че това не е сглобка, а краткотрайно решение, което ще разреши на Столичния общински съвет да стартира работа. От Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ също са безапелационни, че това не значи политическо болшинство или сглобка, а краткотрайно решение, с цел да може съветът да проработи и да стартира да взема решение проблемите на столицата. От ГЕРБ подчертаха, че остават съпротива.

Въпреки постигнатото единодушие съветниците ще гласоподават три кандидатури за ръководител на съвета. Едната е на “Продължаваме смяната ” – “Демократична България ” и “Спаси София ”, които предложиха Цветомир Петров. Втората кандидатура е тази на “Има подобен народ ” – Пламен Данаилов. Кандидатът на “Възраждане ” е Емил Димитров. От ГЕРБ–СДС и Българска социалистическа партия не предложиха претенденти.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР